www.galati-instal.ro - S.C. RomTop INSTAL Galati S.R.L.

Listă de prețuri inventariere apometre pentru asociatii

Este bine ca si presedinte sau administrator de asociatie, in cazul in care observati diferente majore intre consumul declarat de catre locatari si consumul indexat de catre apometrul principal de la intrarea in bloc, sa chemati o echipa pentru inventarierea si citirea tuturor apometrelor din apartamente.

Cum se procedeaza si cat costa?

Procedura este simpla, trebuie doar sa doriti sa faceti ordine in asociatia dumneavoastra, pentru ca nu este corect ca cei buni platnici sa suporte “pierderile de apa”, provenite din nedeclararea apei celor care cred ca pot scapa de datorii.

  • Suna-ti la numarul de telefon 0743 042 562 – dispeceratul non-stop RomTop INSTAL SRL, spune-ti ca doriti sa faceti o verificare a tuturor apometrelor din apartamentele ce apartin de asociatia dumeavoastra, iar apoi cu siguranta o sa va intereseze si pretul.
  • Exista trei tipuri de preturi : 

1. GRATIS – pentru cei ce sunt gasiti in regula si fara probleme asta insemnand :

  • Prezinta documentele de verificare metrologica valabile
  • Apometrele sunt sigilate si insotite de un proces verbal de sigilare si montare.
  • In cazul in care aceste documente lipsesc, vor trebui sa dovedeasca cu factura firmei ce a facut montajul.
  • Indexul de pe apometre este cel pe care il aveti si dumneavoastra in asociatie.

Doar in acest caz, un apartament se poate considera in legalitate.

2.Costul propriu-zis al

  • sigilarii – in cazul in care apometrele sunt desigilate
  • verificarii apometrelor – in cazul in care persoanele in cauza nu dovedesc valabilitatea apometrelor prin prezentarea verificarii metrologice a apometrelor
  • Inlocuirii apometrelor defecte – in cazul in care apometrele au rupte bratarile ce sustin partea din plasitc de indexare , de corpul metalic.

Preturile se stabilesc in functie de numarul de apometre gasite defecte in fiecare apartament.

3. Pretul este de 15 lei, pentru cei ce nu doresc ca firma noastra sa le remedieze problemele.15 lei este taxa pentru constatare.

  • Dupa ce aflati si preturile, ramane sa stabilim o zi in care o echipa va veni pentru verificari, stiuta doar de dumneavoastra si noi, in cazul in care doriti sa si rezolvati toate problemele, pentru ca daca anuntati locatarii inainte cu o saptamana de data verificarii, s-ar putea ca atunci cand vom veni totul sa fie in regula. In principiu, noi pentru verificari lucram seara intre orele 18:00-20:00, cand se presupune ca toata lumea este acasa.

Dupa verificare, cei ce sunt gasiti cu defectiuni au la dispozitie o saptamana sa remedieze problemele. Daca in cursul a 7 zile nu ne contacteaza pentru a veni si rezolva problemele, asociatia va plati cei 15 lei de apartament gasit cu probleme, pentru acesti bani, se va emite factura si bon fiscal, iar administratorul va introduce cei 15 lei in plata intretinerii, astfel recuperand prejudiciul. Pe langa faptul ca vor plati acesti 15 lei, asociatia are dreptul de a trece si la “pausal” persoanele ce nu doresc a intra in legalitate.

Sper ca am explicat pe intelesul tuturor acest mecanism de verificare, pe care se bazeaza firma noastra, in a depista rau platnicii si ai pune in legalitate.

Parerea noastra :

Nu credem ca este posibil ca o familie de 3-4 persoane, care locuiesc o luna de zile intr-un apartament, sa consume 1 metru cub de apa calda si 2 metri cubi de apa rece. De-alungul timpului, am intalnit nenumarate asemenea cazuri, cand persoanele consumau apa nestingherite, iar la asociatie declarau la jumatate sau chiar mai putin, fiind siguri ca nu vor fi prinsi niciodata.