www.galati-instal.ro - S.C. RomTop INSTAL Galati S.R.L.

Am fost instruiti sa vindem SOLUTII , nu produse!!!

     1. Despre RomTop INSTAL…

Firma noastra este infiintata in anul 2009. Atunci cand toate firmele se inchideau noi am ales sa innotam contra valului si se pare ca am reusit sa trecem cu bine de primii 2 ani de criza, datorita profesionalismului de care au dat dovada angajatii nostri, si de contractele pe care le-am onorat fara greseala.

Noi suntem o firma mica, compacta si care raspunde promt nevoilor dumneavoastra, prin dispeceratul pe care il aveti la dispozitie NON-STOP apeland 0743 04 25 62. Echipa noastra se va deplasa la orice ora la adresa dumneavoastra, rezolvand defectele si micsorand pagubele. Noi va garantam ca pentru orice avarie aflata pe raza orasului Galati, echipa noastra operativa de interventii  va ajunge la dumneavoastra in maxim 10 minute de la primirea apelului.

Avem doua echipe a cate 2 muncitori. Fiecare din cele doua echipe este alcatuita dintr-un sef de echipa  care are “in spate” o experienta de circa 15 ani in domeniul instalatiilor, si un muncitor necalificat pe post de ucenic.

Fiind o firma mica, dar experimentata, nu va fi nevoie de hartii, acte si multa birocratie pentru a va inlocui un robinet sau pentru a monta o centrala. La majoritatea lucrarilor la care suntem chemati semnam si un contract de prestari servicii sau un contract de mentenanta, dar pentru noi nu hartiile sunt importante ci remedierea defectiunilor. Clientii nostri, in general, lasa aruncate printr-un sertar aceste contracte, deoarece cel putin 5-6 ani de zile nu o sa aveti nevoie de ele. Cu toate acestea la sfarsitul lucrarii veti primi cu siguranta o factura, un bon fiscal si un certificat de garantie. Mentionam ca firma noastra nu este platitoare de TVA, fiind o firma mica, de aceea nu trebuie sa va speriati ca pretul va creste cu 24% atunci cand se va taia factura. Pretul va fi acelasi.

Executam instalatii sanitare, termice, de canalizare, racordari de apa, lucrari complete si complexe de reabilitare a blocurilor pentru care se emite factura si bon fiscal, in vederea deducerii impozitului. In colaborare cu Asociatiile de Locatari sau de Proprietari, plata se poate face si in rate, conform contractului pe care il incheiem. Pentru a vedea lista completa a lucrarilor pe care le executam Vizualizati Lista de Preturi sau cel mai bine Contactati-ne.

      2. Cateva lucrari – Click pe fiecare lucrare pentru a vedea fotografii

13. Bariera Traian – Configurare totala scurgere menajera, tras apa,caldura la bucataria de vara

12. Tiglina 1, Bl.C28, Sc.2 – Reparatie coloana caldura

11. Piata Centrala, Bl. A11, Birou + Ap.3 – Schimbat configuratie coloana scurgere menajera

10. Tiglina 1, Bl.C25, Sc.2 – Inlocuit magistrala caldura Tur-Retur la subsol

9. Tiglina 1, Bl.C28, Ap.22 – Remediat infiltratie apa baie

8. Micro 13, Bl.B2, Ap.8 – Montat calorifer

7. Micro 19, Pizzeria Big Mamma

6. Tiglina 1, Bl.C28, Ap.21 – Schimbat instalatie apometre

5. Desfundat coloana scurgere

4. Micro 19, Bl.K9, Ap.30 – Montat apometre

3. Str.Libertatii, Nr.59 – Montat tablou electric

2. Sat Traian – Fabrica de inghetata – Dezghetat boiler

1. Str. Taun – Instalatie completa baie

 

     3. Parerea clientilor conteaza

Pentru noi parerea clientilor nostri este forte importanta de aceea am ales sa postam cateva  pareri si aici in Mapa de Prezentare.

1.”"

2.”"

3.”"

     4. Fotografii cu lucrari facute prost de catre alti instalatori si remediate de catre noi

Ni sa intamplat, si nu o data, sa fim chemati de clienti “inselati” de asa zisi meseriasi care mai de care mai profesionisti. Click pe lucrare pentru a vedea cateva exemple.

1.Tig. 1, Bl.C27, Ap.40 – Instalatie apometre

     5. Consecintele materialelor ieftine

Recomandam sa mergem pe incredere si sa ascultam sfaturile instalatorului venit sa evalueze situatia la fata locului. De obicei firma noastra lucreaza cu materiale proprii si nu trimite clientul “la cumparaturi”, de aceea la sfarsitul lucrarii instalatorul va face in prezenta dumneavoastra inventarul materialelor intrate in instalatie, si numai acestea se platesc.

“Dezamagirea data de produsele de proasta calitate dureaza mult mai mult decat bucuria data de preturile mici”.

1. Click pentru a vedea cateva dintre posibilele incidete ce vi se pot intampla daca folositi materiale de proasta calitate (FOARTE IEFTINE ), sau daca nu actionati cat mai repede cu inlocuirea materialelor de proasta calitate care se foloseau acum 5-10 ani .

     6. Cartea de vizita RomTop INSTAL SRL

11174907_955347797829544_4076936804504315746_n10620482_1072524996111823_9036684153287984747_o