Bine ați venit la RomTop Instal!

Din 2009, garantăm excelența în instalații, indiferent de vreme sau oră!

0743 042 562

Contactați-ne oricând!

Ce facem

Climatizare

RomTop Instal oferă o gamă largă de servicii dedicate sistemelor de climatizare, incluzând soluții pentru aerul condiționat și ventilație, adaptate nevoilor fiecărui spațiu.

Instalații termice

Suntem specializați în servicii dedicate sistemelor de instalații termice, concentrându-ne pe soluții inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi centrale termice și pompe de căldură.

Instalații sanitare

În domeniul instalațiilor sanitare ne concentrăm pe alimentarea cu apă și panouri solare pentru apă caldă menajeră (ACM) și răspundem astfel nevoilor diverse ale clienților noștri.

Sisteme canalizare

Oferim o gamă largă de servicii profesionale pentru desfundarea și întreținerea sistemelor de canalizare, asigurând funcționarea optimă și prelungind durata de viață a infrastructurii sanitare.

Instalații electrice

Vă sprijinim cu servicii în domeniul instalațiilor electrice, punând un accent deosebit pe soluții moderne și eficiente energetic, cum ar fi case Inteligente și sisteme fotovoltaice.

Instalații alimentare gaz

Pentru a asigura un mediu sigur pentru toți utilizatorii oferim servicii în domeniul instalațiilor de alimentare cu gaz și ne axăm pe detectie fum/gaze și protecție și siguranță împotriva incendiilor (PSI).

Misiunea RomTop Instal!

Suntem dedicați să oferim soluții eficiente și rapide pentru orice provocare din sfera instalațiilor, indiferent de condițiile exterioare sau de momentul apelului.

Ne propunem să asigurăm confortul clienților noștri prin intervenții prompte și servicii de înaltă calitate, adaptate nevoilor acestora.

favi_rom_instal_galati

Vă puteți baza pe noi pentru

Proiectare

Proiectăm sisteme de instalații personalizate care să asigure eficiență maximă și performanță de lungă durată în fiecare spațiu.

Montaj

Echipa noastră calificată montează instalații utilizând cele mai avansate tehnologii, garantând o implementare rapidă și precisă.

Întreținere

Oferim servicii de întreținere proactive pentru a menține sistemele de instalații în condiții optime, prelungindu-le durabilitatea.

Garanție

Fiecare lucrare executată vine cu garantia calității și a conformității, asigurându-vă liniștea sufletească și siguranța investiției.

Intervenții urgente

Disponibili non-stop, intervenim rapid pentru a rezolva orice urgență, asigurând funcționarea continuă și eficientă a instalațiilor d-voastră.

Suport tehnic

Echipa noastră de suport tehnic este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a oferi soluții rapide și eficiente.

Consultanță

Oferim consultanță de specialitate pentru a alege cele mai bune soluții de instalații adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Ce spun clienții despre noi

de clienți
0
de lucrări
0
de experiență
0 ani

La RomTop Instal, procesul nostru simplificat îți asigură o experiență eficientă și satisfăcătoare, de la prima interacțiune până la serviciile post-vânzare:

Contactează-ne

Descoperă serviciile noastre pe site-ul nostru sau prin recomandări și contactează-ne prin telefon sau WhatsApp.
1

Evaluare și Ofertă Personalizată

Unul dintre tehnicienii noștri va veni la tine pentru a evalua situația și îți va oferi o soluție personalizată, completată de un deviz detaliat.
2

Execuție Rapidă și Profesională

Odată ce ai aprobat oferta, echipa noastră va începe lucrările, respectând standardele de calitate și eficiență.
3

Finalizare și Verificare

Împreună vom verifica calitatea lucrărilor pentru a te asigura că totul funcționează în parametrii optimi.
4

Suport Continuu

După finalizare, rămânem la dispoziția ta pentru orice servicii post-vânzare sau asistență de care ai nevoie.
5

Fiecare etapă este planificată pentru a-ți oferi confort și siguranță.
Contactează RomTop Instal, instalatori punctuali din 2009.

0743 042 562

Contactați-ne oricând!

Servicii