Despre noi

0743 042 562

Dispecerat

Firma noastră este înființată în anul 2009. Atunci când toate firmele se închideau noi am ales să innotam contra valului și se pare că am reușit să trecem cu bine de primii 2 ani de criză, datorită profesionalismului de care au dat dovadă angajații noștri, și de contractele pe care le-am onorat fără greșeală.

Noi suntem o firmă mică, compactă și care răspunde prompt nevoilor dumneavoastră, prin dispeceratul pe care îl aveți la dispoziție NON-STOP apelând 0743 04 25 62. Echipa noastră se va deplasa la orice oră la adresa dumneavoastră, rezolvând defectele și micșorând pagubele. Noi vă garantăm că pentru orice avarie aflată pe raza orașului Galați, echipa noastră operativă de intervenții va ajunge la dumneavoastră în maxim 10 minute de la primirea apelului.

Climatizare RomTop Instal Galati

Avem două echipe a câte 2 muncitori. Fiecare din cele două echipe este alcătuită dintr-un șef de echipă care are “în spate” o experiență de circa 15 ani în domeniul instalațiilor, și un muncitor necalificat pe post de ucenic.

Fiind o firmă mică, dar experimentată, nu va fi nevoie de hărți, acte și multă birocrație pentru a va înlocui un robinet sau pentru a monta o centrală. La majoritatea lucrărilor la care suntem chemați semnăm și un contract de prestări servicii sau un contract de mentenanță, dar pentru noi nu hârtiile sunt importante ci remedierea defecțiunilor. Clienții noștri, în general, lasă aruncate printr-un sertar aceste contracte, deoarece cel puțin 5-6 ani de zile nu o să aveți nevoie de ele. Cu toate acestea la sfârșitul lucrării veți primi cu siguranță o factură, un bon fiscal și un certificat de garanție. Menționăm că firma noastră nu este plătitoare de TVA, fiind o firmă mică, de aceea nu trebuie să vă speriați că prețul va crește cu 19% atunci când se va tăia factura. Prețul va fi același.

Executăm instalații sanitare, termice, de canalizare, racordări de apă, lucrări complete și complexe de reabilitare a blocurilor pentru care se emite factură și bon fiscal, în vederea deducerii impozitului. În colaborare cu Asociațiile de Locatari sau de Proprietari, plata se poate face și în rate, conform contractului pe care îl încheiem. Pentru a vedea lista completă a lucrărilor pe care le executăm Vizualizați Lista de Prețuri sau cel mai bine Contactați-ne.

Pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să creați un mediu interior ideal sau pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri, vă invităm să contactați compania noastră astăzi! Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ofere soluții personalizate și eficiente din punct de vedere energetic, care să corespundă nevoilor dumneavoastră de climatizare.

Servicii